Party Studies. Dj Session

Data:
Dijous 15 de setembre 2022
Lloc:
Àgora del Disseny
Hora:
22.00h
Duració:
180'
Preu:
Entrada lliure
Comprar entrades
Descripció

Party Studies es concep com un marc per a indagar la festa com a expressió dinàmica i complexa. La festa es planteja com un escenari experimental de convivència en el qual la festa, la música, el deliri, l’hospitalitat, l’agressivitat i l’embriaguesa s’erigeixen com a principis definitoris. Com a tal, la festa marca instàncies de pas, fugida, vinculació i fallada, passant del ritual social i el banquet cerimonial a la ruptura celebratòria; de les reunions a petita escala a les raves a gran escala, de les noces als aniversaris, dels apartaments als territoris perifèrics, les festes defineixen la socialitat com a transformativa i transitòria.

Seguint la dinàmica expressiva de la festa, Party Studies es desenvolupa com una sèrie de publicacions, tallers i esdeveniments. El punt central de la sèrie és la consideració de la festa com una construcció fonamentalment relacional que possibilita i alhora tibant les formes de sociabilitat, on l’hospitalitat i l’inhòspit, el dolor i el plaer s’entrecreuen. En aquest sentit, el món comú que és una festa és igualment excessiu, tendint a la ruptura, fins i tot a la violència, i al saldo fet relíquia de l’endemà. Definint un espai d’afinitat, la festa s’excedeix igualment, donant pas a una intensitat eròtica on la relacionalitat es mou cap a estats de deliri. La festa emergeix com un espai crític i creatiu de reelaboració dels ordres del cos, i es considera en el seu extrem, que alimenta un moviment on la bona societat es posa en espera i la presentació del jo es desordena.

Com a instància d’estudi concreta, en este cas Party Studies se centra en la Ruta del Bacalao, també anomenada Ruta Destroy.

Fitxa artística

DJ Tekiero
Diego Navarro
DJ Cute Aggression

Com arribar
En col·laboració amb la World Design Capital Valencia 2022