V Edició Tallers de Creació sonora. Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

Data:
Divendres 23 de setembre 2022
Lloc:
Palau de les Arts Reina Sofia - Teatre Martí i Soler
Hora:
18.00h
Procedència:
Comunitat Valenciana
Comprar entrades
Descripció

L’Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la quarta edició del Taller Ensems de Creació Sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 44a edició del Festival Ensems.

El projecte parteix de la convocatòria oberta de selecció de peces compostes per creadores i creadors menors de 35 anys en el tram final del seu període formatiu o ja als inicis de la seua carrera professional. El Taller Ensems de Creació Sonora està enfocat a treballar peces per a quartet de corda i per a gran ensemble en dues sessions diferents per al que comptem amb la col·laboració de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i Quartor Diotima.

Per a aquesta edició del festival comptarem amb la participació de Isabel Mundry com a compositora convidada, què tutoritzarà les composicions i oferirà recomanacions a l’alumnat participant. Les peces seleccionades seran traballades i presentades al públic dins de la programació de la 44a edició del Festival Ensems de València.

Enguany la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana interpretarà peces de Aarón Esteve, Pedro González i Víctor Morató.

A les 17.30h, en el Teatre Martín y Soler, presentació del disc Furia&Lamento, amb obres de Marc Garcia Vitoria, i a continuació concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

 

Entrades