V Edició Tallers de Creació sonora. Quatuor Diotima

Data:
Divendres 23 de setembre 2022
Lloc:
Auditori del Conservatori Superior de Música de València
Hora:
13.30h
Procedència:
França
Comprar entrades
Descripció

L’Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la quarta edició del Taller Ensems de Creació Sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 44a edició del Festival Ensems.

El projecte parteix de la convocatòria oberta de selecció de peces compostes per creadores i creadors menors de 35 anys en el tram final del seu període formatiu o ja als inicis de la seua carrera professionall. El Taller Ensems de Creació Sonora està enfocat a treballar peces per a quartet de corda i per a gran ensemble en dues sessions diferents per al que comptem amb la col·laboració de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i Quartor Diotima.

Per a aquesta edició del festival comptarem amb la participació de Isabel Mundry com a compositora convidada, què tutoritzarà les composicions i oferirà recomanacions a l’alumnat participant. Les peces seleccionades seran traballades i presentades al públic dins de la programació de la 44a edició del Festival Ensems de València.

Enguany la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana interpretarà peces d’Aarón Esteve, Pedro González i Víctor Morató, mentre que el Quatuor Diotima treballarà peces de Sara Blanco, Jesús Castañer i José Eduardo Guillén.

El taller amb Quatuor Diotima tancarà amb la presentació al públic de las peces treballades el dia 23 de setembre a les 13:30h a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo, i el de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana amb un concert el mateix dia 23 de setembre a les 18h al Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts Reina Sofía.