El Festival Ensems obri la convocatòria per a participar en el VI Taller Ensems de Creació sonora

L’Institut Valencià de Cultura i el Festival Ensems obrin la convocatòria per participar en la sisena edició del Taller Ensems de creació sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 45ª edició del Festival Ensems que se celebrarà a la ciutat de València entre els dies 15 i 24 de setembre de 2023. 

Les peces seleccionades seran treballades en dos tallers, un portat a terme pel Trio Feedback i l’altre per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, dins de la programació de la 45ª edició del Festival Ensems de València. 

Els destinataris d’aquesta convocatòria seran, principalment, estudiants menors de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació superior durant els darrers dos anys.

La participació és gratuïta, les persones seleccionades hi participaran en condició de becades i rebran un certificat acreditatiu del taller, que inclou la lectura, guia i enregistrament de les propostes sonores presentades.

La data límit per realitzar la inscripció és el 2 de juny de 2023 (inclòs). Per participar cal emplenar el formulari online: https://docs.google.com/forms/d/1k9vrakCR9tLO82i-gdkHQ5JQdqSq4-Sxlmd3OxEH0y8/edit

Bases_Taller de Creació Sonora 2023_val

Bases_Taller de Creació Sonora 2023_cast

 

Compartir