United Instruments of Lucilin

Data:
Diumenge 25 de setembre 2022
Lloc:
Palau de les Arts. Teatre Martín i Soler
Hora:
19.00h
Duració:
45'
Preu:
Entrada lliure fins completar aforament
Procedència:
Luxemburg
Programa

Deine Freunde aus der Ferne (Strichfassung – N3) (2022) Toshio Hosokawa (1955) 45’

Un món ple d’aventures naturals que vius amb el teu osset de peluix i els seus amics? O un on no has de fer res perquè uns robots adorables són allí per a fer tot el treball? Quin és millor?

Amb la seua nova composició, Toshio Hosokawa, juntament amb l’escriptora Yoko Tawada, porta a l’audiència jove en un viatge de somni cap a mons distants!

El projecte familiar Deine Freunde aus der Ferne és la primera peça de Toshio Hosokawa dedicada a les audiències joves o a famílies. Associat amb un text exclusiu de Yoko Tawada (una història basada en un antic conte japonés sobre mons imaginaris), s’ha escrit el nou treball per a set músics i un narrador. United Instruments of Lucilin ha comissionat aquesta peça.

Trajectòria

Únic conjunt de música de cambra especialitzat en música contemporània de Luxemburg. Va ser fundat el 1999 i es dedica exclusivament a promoure i encarregar obres dels segles XX i XXI. Així, han interpretat obres de James Dillon, Fatima Fonte, Giulia Lorusso, Philippe Manoury o Sonja Mutic. Les actuacions inclouen una gran varietat de formats: des dels concerts “tradicionals” fins a produccions de teatre musical, projectes infantils, sessions d’improvisació i debats amb compositors. La formació col·labora amb el Grand Théâtre de Luxembourg en la posada en escena de projectes contemporanis d’òpera i teatre musical. Entre les seues estrenes s’inclouen el monodrama de Toshio Hosokawa El corb amb Charlotte Hellekant, el «thinkspiel» de Philippe Manoury Kein Licht amb posada en escena de Nicolas Stemann; i l’òpera Els mil dorments d’Adam Maor.

Fitxa artística

André Pons-Valdès, violí
Manuel Visser, viola
Pierre Fourcade, violoncel
Pierre Gosle, flauta
Max Mausen, clarinet
Laura Sandee, piano
Luc Hemmer, percussió
Marta Chiner, actriu

Més informació
Internacional
Les Arts
Cambra
United Instruments of Lucilin. Foto: Emile Hengen
Marta Chiner