Portada >  > agenda > Aión Dúo
Entrades
Aión Dúo

Aión Dúo

13 de de maig de 2021

Aión Dúo

Biografies

Aión Dúo

Marina Alegre Silva, actriu

Claudia Reyes Segovia, clarinet

Pau Fernández Benlloch, piano

…Esconden su radiante imagen: Perfil dudoso (Preludio) (2020) – Claudia Cañamero Ballestar (1995 -) – 6’ (estreno absoluto, encargo del IVC)

Linoi (1968) Harrison Birtwistle (1934 -) – 10’

Tierkreis (versión para clarinete y piano) (1974-75)  Karlheinz Stockhausen (1928-2007) – 25’

Kineema (1973) Francisco Guerrero (1951-1997) – 8’

…Esconden su radiante imagen: Nos estás abrasando (Postludio) (2020) Claudia Cañamero Ballestar – 6’ 

Les paraules de Safo de Mitilene, o de Lesbos (650-580 aC), construeixen una dramatúrgia plena de sensualitat i èpica, d'intimitat i passió, i ens recorden que mirar-nos en aquell mirall tan llunyà i alhora tan familiar que és Grècia no és més que una recerca incansable en els subsòls de la nostra identitat complexa.

Aquesta proposta, però, respon a una voluntat de diàleg intertemporal i interdisciplinar, en la qual les paraules de Safo i les músiques d'avui, que prenen inspiració en elements d'allò que tant ens va influir, conviuen i convergeixen per intentar donar una mica de llum en tot allò que encara no comprenem. La proposta s'obrirà i tancarà amb dos encàrrecs fets a la jove compositora Claudia Cañamero inspirats en les paraules de la poeta. Així mateix, Linoi, d'Harrison Birtwistle, Tierkreis (en versió de clarinet i piano), de Stockhausen, i la reestrena de Kineema, de Francisco Guerrero Marín, constitueixen el centre del programa, que tractarà de trobar una mirada amiga a les paraules de la poetessa de Lesbos.

Programació

13/05/2021  19:30hTeatre Martín i Soler del Palau de Les ArtsConcerts '21

Preus: Entrada lliure fins completar aforament

Videos

Aión Dúo

Música: ''Il risveglio d'un sogno'', Voro García Idea, imatge i muntatge: Tuica Media Gravació de so: Gueben Diseño Creativo 26 de gener, Auditorio Manuel de Falla, Granada

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info