Portada >  > Agenda > Alicia Acuña i Raúl Cantizano - OYE AY YEO!
Alicia Acuña

Alicia Acuña

Raúl Cantizano

Raúl Cantizano

02 de maig de 2019

Alicia Acuña i Raúl Cantizano - OYE AY YEO!

Alicia Acuña y Raúl Cantizano. Bulos.net

OYE AY YEO! és un recital flamenc atípic on es mostra part dels treballs desenvolupats per bulos.net amb la cantaora Alicia Acuña i el guitarrista Raúl Cantizano. Accions com La bicicletera o Ronda de átonas porten la veu i el cant flamenc a l'acció, el cos i el moviment.

A l'escenari la guitarra flamenca preparada posa en relació diverses maneres d'entendre la guitarra per fer un pas més enllà i treballar des del soroll, el gest, la improvisació lliure i apropar-se des del flamenc a la "tradició" de Fred Frith o John Cage .

Oye ay yeo! presenta un flamenc no entès com a patrimoni inamovible, sinó com a art en constant recerca i evolució perquè està en el present. Un flamenc que torna a la rebel·lia, a la necessitat primària d'explicar coses i de posicionar-se escèptic a models estandarditzats.

Programació

02/05/2019  19:00hHall Sala Iturbi del Palau de la Música de València

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info