Portada >  > agenda > BCN Clarinet Players
Foto Ana Madrid

Foto Ana Madrid

BCN Clarinet Players

BCN Clarinet Players

Manuel Martínez Mínguez, clarinet

Javier Vilaplana González, clarinet

Martí Guasteví Olives, corno di bassetto

Alejandro Castillo Vega, clarinet baix
 

Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creadora dels BCP. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball cambrístic i una acurada i enèrgica posada en escena.
​​
Gràcies a la seva versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals actuant en sales tant destacades com L‘Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l’ADDA, Sala  400 de Madrid, Murchison Performing Arts Center o el Meyerson Symphony Center, i en països tals com Àustria, França, Bèlgica o Mèxic.

S’han presentat com a solistes amb formacions com la Lone Star Wind Orchestra, North Texas Wind Symphony, Banda Municipal de Palma, la Banda Municipal de  Bilbao, Banda Municipal de Barcelona, Banda Sinfónica de la Américas (Mèxic) o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida sota la direcció de Eugene Corporon, Tim Reynish, José Rafael Pascual Vilaplana, Juan Miguel Romero o Salvador Brotons entre d'altres.

BCP ha enregistrat treballs discogràfics. ‘Toma café’, amb música del mestre Pedro Iturralde, ‘Czernowitzer Skizzen’ amb música d'Alexander Kukelka, ‘Egloga: New flamenco for clarinets and voice’  amb composicions d'Enric Palomar i la col·laboració del cantaor Pere Martinez, ‘Offertorium’, amb cinc composicions de cinc dels més rellevants compositors actualment a Europa i el darrer treball ‘One for all’, gravat als EEUU amb la Lone Star Wind Orchestra i la North Texas Wind Symphony dirigits per Eugene Corporon.

Recentment els BCP han estrenat ‘La Trace’, una composició del reconegut José Manuel López López amb imatges del videoartiste Pascal Auger i preparen dos nous enregistraments: ‘Black Pool Suite’ de Joan Vidal i un album molt especial amb música de cambra del gran Paquito D’Rivera.

Espectacles

BCN Clarinet Players

11 de de maig de 2021 · Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts

BCN Clarinet Players

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info