Portada >  > agenda > Florentin Ginot
Entrades
Florentin Ginot_© Frederike Wetzels

Florentin Ginot_© Frederike Wetzels

21 de de setembre de 2022

Florentin Ginot

Biografies

L'intèrpret s'enfronta obstinadament a les cordes d'un contrabaix. I, més fins i tot que a les cordes, a la tensió d'aquestes cordes, que es nega a rendir-se a ell. Lluita contra ell sense desarmar-ho, treballant amb ell com un escultor s'enfronta al marbre, amb gestos repetits, furiosos i sense descans.
Florentin Ginot, contrabaix
Programa

Do you know how to bark?

Do you know how to bark ?

Fury (2002) Rebecca Saunders (1967)
New Piece.(2022) SP Premiere. Mauro Hertig (1989)
Do you know how to bark ? (2010) SP premiere. Milica Djordjevic (1984)
Farewell (1981-83). Stefano Scodanibbio (1956)
Sequenza XIVb (2004). Luciano Berio (1925)
Obstinate (2018) SP Premiere. Georges Aperghis (1945)

Notes al programa

Do you know how to bark?

Saps lladrar?
Per a explorar la naturalesa crua, tosca i vibrant d'un instrument de grandària humana. Per a explotar les seues imperfeccions amb la finalitat de crear un espai on el cos-a-cos cobra el seu sentit complet. Per a projectar una veu infringida o cridada cap a un espai específic, a fi de rebre la seua ressonància i començar de nou. Les trobades sempre han sigut la meua primera font de descobriment, portant la curiositat i obrint-se a altres maneres de pensar en la música i la seua pràctica. Rebecca Saunders, Georges Aperghis i Milika Djordjevic són totes persones que han donat forma a la meua aproximació al contrabaix, deixant-lo per a tornar al d'una altra manera. Em fascina la manera en què cadascun agarra a aquest objecte, la seua resistència, les seues zones marrons; si atraparan els greus terrenals que posseeix l'instrument o intentaran fugir d'ells coste el que coste.
Quant als gestos d'aquests tres solistas, hi ha una creació de 2022 del jove novaiorqués Mauro Hertig, treballant en la relació entre intèrpret i públic mitjançant processos d'interacció, i dos clàssics italians de virtuositat i exploració sònic instrumental: Luciano Berio i Stefano scodanibbio.
L'intèrpret s'enfronta obstinadament a les cordes d'un contrabaix. I, més fins i tot que les cordes, a la tensió d'aquestes cordes, que es nega a rendir-se a ell. Lluita contra ell sense desarmar-ho, treballant amb ell com un escultor s'enfronta al marbre, amb gestos repetits, furiosos i sense descans. En definitiva: tot està en el títol. (Georges Aperghis)

Programació

21/09/2022  19:30hTeatre Martín i Soler del Palau de Les ArtsConcerts

Preus: Entrada lliure amb invitació fins completar aforament

Videos

Marin Marais : Prélude en Harpègement_ Florentin Ginot

Marin Marais : Prélude en Harpègement_ Florentin Ginot

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info