Portada >  > Agenda > Masterclass Núria Andorrà
Amb la col·laboració de la Fundació SGAE

Amb la col·laboració de la Fundació SGAE

09 de maig de 2019

Masterclass Núria Andorrà

Núria Andorrà

Classe magistral de composició a temps real de Núria Andorrà dirigida a estudiants i professorat de música i oberta al públic. Entrada gratuïta, fins completar aforament.
Va obtenir el títol superior de percussió a l'Esmuc, i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe, becada per l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Educació. Finalitzats aquestos estudis i realitza el Màster en Música Contemporània a la mateixa universitat amb els professors I. Nakamura, J. Brener i Thomas Hoffs.

Actualment realitza estudis de doctorat investigant sobre la improvisació lliure en la música contemporània.

Ha estat artista resident a l'Ateneu Barcelonès i a l'Antic teatre i la fundació Phonos. Actualment és la directora artística de Improject, ensemble resident a l'ESMUC.

Ha Col·laborat amb els grups de música contemporània Icarus Ensemble (Itàlia), Algorisme (Itàlia), Ensemble Abstraï (França), Murtra Ensemble (Catalunya). Barcelona 216 (Catalunya), Patchwork Ensemble (Madrid).

Ha improvisat amb Agustí Fernández, Li Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne Liis Poll, Susana Santos. Amb el compositor Carles Santos en els espectacles "Patetisme il·lustrat" ​​i "Piturrino fa de music". Amb Hèctor Parra a "Frec3", Oliver Rappoport a "Leviatan".

Com a docent, ha estat professora d'improvisació a l'Esmuc. També ha estat professora de percussió clàssica i contemporània al Conservatori de la Diputació de Tarragona i al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Programació

09/05/2019  12:00hConservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info