Portada >  > Agenda > Núria Andorrà - Sol@
Núria Andorra

Núria Andorra

10 de maig de 2019

Núria Andorrà - Sol@

Núria Andorrà

Aquesta és la seua primera actuació en solitari en la qual es despoja de les seues tradicions acadèmiques per arribar a territoris verges i no transitats.
Núria Andorrà presenta el seu primer treball, Sol@, resultat d'una residència en Konvent.0 durant la qual es va centrar en investigar el seu propi llenguatge allunyant-se dels mètodes convencionals de tractament d'instruments de percussió i trobant un objectiu en la seua investigació: descobrir el so del macro univers.

L'artista apareix sola al escenari per primera vegada, sense el suport d'altres artistes i partitures; per enfrontar-se a l'abisme dels seus propis sentiments. Marca el començament d'una nova etapa a la que ens convida a tenir una activa escolta, interactuar amb la música que crea en el moment actual i on el públic està present, és poderós, vital i actiu, com la música en essència.

Programació

10/05/2019  20:00hSala García Navarro del Palau de la Música de València

Videos

Núria Andorrà - Sol@

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info