Portada >  > Agenda > Solo Voices
Solo Voices interpretant Stimmung de Stockhausen

Solo Voices interpretant Stimmung de Stockhausen

Solo Voices interpretant Stimmung de Stockhausen

Solo Voices interpretant Stimmung de Stockhausen

Solo Voices

En 2008, quatre cantants es van unir per formar el conjunt SoloVoices, que es concentra principalment en la música contemporània. Els quatre músics comparteixen una afinitat i una gran trajectòria en la interpretació de música contemporània. SoloVoices presenta literatura avançada i estrenes d'obres per a veus solistes, incorporant instruments, mitjans visuals, conceptes escènics, electrònica i confrontant les més recents creacions sonores amb la música vocal més antiga.

SoloVoices desenvolupa els seus propis projectes, col·labora amb compositors i porta a terme encàrrecs de composició. En col·laboració amb Marc Garcia Vitoria i el ICST (Institut de Música d'Ordinador i Tecnologia de So, Universitat de les Arts de Zuric (ZHdK), el Prof. Germán Toro-Pérez), SoloVoices es dedica a la interpretació de treballs per a veus i electrònica creats entre els anys 1980 i 2000.

Entre els nombrosos estrenes mundials de SoloVoices s'expliquen obres de Matthias Heep, Hans-Peter Frehner, Hans-Jürg Meier, Lukas Langlotz, Daniel Ott, Darija Andovska, Mike Svoboda, Hans-Martin Linde, Thomas Kessler, Roland Moser, Kevin Juillerat, Isabel Mundry, Marc Garcia Vitoria i Rudolf Kelterborn, Nicolas Buzzi i Karin Wetzel.SoloVoices ha estat convidat per importants festivals i esdeveniments com Culturescapes (Basilea), Contrapunkt St.Gallen, musica aperta (Winterthur) , KlangBasel, Festival Rümlingen, IGNM Basel, Imago Dei (Krems, A) i el Festival de Lucerna.

Videos

Solo Voices interpretant Stimmung de Karlheinz Stockhausen

Espectacles

Solo Voices - Stimmung

04 de maig de 2019 · Atri dels Bambús del Palau de la Música de València

Solo Voices - Stimmung

Masterclass Solo Voices

06 de maig de 2019 · Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo

Masterclass Solo Voices

Solo Voices - Sotto Voce

05 de maig de 2019 · Sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música de València

Solo Voices - Sotto Voce

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info