Portada >  > agenda > Taller Ensems de Creació Sonora- Quatour Diotima
Diotima2_Lyodoh Kaneko

Diotima2_Lyodoh Kaneko

Taller Ensems de Creació Sonora- Quatour Diotima

L'Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la quarta edició del Taller de creació sonora Ensems per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 44ª edició del Festival Ensems.

El projecte parteix de la convocatòria oberta de selecció de peces compostes per creadores i creadors menors de 35 anys en el tram final del seu període formatiu o ja als inicis de la seua carrera formativa. El Taller Ensems de Creació Sonora està enfocat a treballar peces per a quartet de corda i per a gran ensemble en dues sessions diferents per al que comptem amb la col·laboració de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, sota la direcció de Marcel Ortega, i el reconegut quartet de corda francés, Quatuor Diotima. 

Per a aquesta edició del festival comptarem amb la participació de la prestigiosa compositora alemanya Isabel Mundry com a mentora convidada, què tutoritzarà les composicions i oferirà recomanacions a l’alumnat participant. Les peces seleccionades pels membres de Quatuor Diotima, per Isabel Mundry i per Marcel Ortega, seran traballades i presentades al públic dins de la programació de la 44a edició del Festival Ensems de València. 

Enguany la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana interpretarà peces de Aarón Esteve, Pedro González i Víctor Morató, mentre que el Quatuor Diotima treballarà peces de Sara Blanco, Jesús Castañer i José Eduardo Guillén. 

El taller amb Quatuor Diotima clourà amb la presentación al públic de les peces treballades el dia 23 de setembre a les 13:30h a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo, i el de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana amb un concert el mateix dia 23 de setembre a les 18h al Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts Reina Sofía. 

Programació

23/09/2022  13:30hAuditori del Conservatori Superior de Música de ValènciaConcerts

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info