Portada >  > Artistes > Amores Grup de Percussió
Foto: Josep Escuin

Foto: Josep Escuin

23 de setembre de 2020

Amores Grup de Percussió

Biografies

Amores Grup de Percussió
Pau Ballester
Jesús Salvador "Chapi"
Ángel García
amb la col·laboració de les sopranos valencianes María Macià i Èlia Casanova.

DREIZEHN

Karitas Abundat (***)

Libra
Aquari

Virgo
Capricorn

O igne Spiritus (**)

Càncer
Escorpió
Gèminis

O vos angeli (*)

Pisces
Àries
Leo

 

Arranjaments Hildegarda

Pau Ballester (***)

Ángel García (**)

Jesús Salvador Chapi (*)

Arranjaments Stockhausen

Jesús Salvador Chapi

 

Amores Grup de Percussió, presenta al públic Dreizehn "Stockausen & Hildegarda", premi al millor disc de repertori en els premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018.

Amores proposa alguna cosa més que un concert a l'ús. Cercadors de nous llenguatges i obrint les portes a aquelles fronteres infranquejables, en aquesta ocasió estableixen una interacció entre dos personatges de summa importància en la història de la música, però amb gairebé 800 anys de diferència, Hildegarda i Stockhausen.

Com bé apunta Josemi Lorenzo en les seues notes:

"Aquest programa estableix un diàleg entre dos enormes potències creatives que reelaboren la tradició, encara que en el seu moment van construir la seua obra musical no precisament en la línia ortodoxa. Un pertany a l'avantguarda de segle XX i l'altra a la del segle XII. Van comptar tots dos amb forta personalitat, el que els va permetre, després de molta lluita i creença en si mateixos, superar dificultats, doblegar les respectives jerarquies i, el més important, el reconeixement dels seus contemporanis. "

No només la interpretació musical de cadascun d'ells junts en un concert adquireix importància ja de per si. Amores proposa un encreuament de camins entre les dues intèrprets -Èlia Casanova (Hildegarda) i Maria Macià (Stockhausen) -, entrellaçant les peces dels dos compositors i creant una visió imaginària que portarà a la reconversió de cadascuna d'elles cap a la recerca de l'"altre", com un exercici de convenciment on el temps no suposa cap barrera, i la creativitat d'Amores actua com a nexe d'unió en el pla còsmic.

Programació

23/09/2020  20:00hAdda Auditori d'AlacantConcerts '20

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info