Portada >  > artistes > B3: Brouwer Trio
B3: Brouwer Trio

B3: Brouwer Trio

B3: Brouwer Trio

El B3: Brouwer Trio pren el seu nom en homenatge al prestigiós compositor, guitarrista i director cubà Leo Brouwer. De l'estreta relació del trio amb el mestre cal destacar la dedicatòria de les obres Cuadros de otra exposición i El Oráculo de Ifá.

En els seus 20 anys de trajectòria, l'aniversari de la qual se celebra aquest 2022, el B3: ha adquirit una excelente reputació internacional avalada per les seues interpretacions en importants sales i festivals d'Europa, Llatinoamèrica i els Estats Units. La crítica ha destacat la seua bellesa de so, els virtuosismes individuals, l'empastament clar i equilibrat, i un sentit rítmic molt flexible. El seu repertori abasta les grans obres escrites per a aquesta formació, incloses les de més recent creació. Cal destacar les més de 40 obres dedicades al Trio, així com les nombroses estrenes absolutes que ha realitzat de compositors de cinc continents. Habitualment és convidat com a grup resident d'importants acadèmies internacionals per a impartir màster classes a joves intèrprets i compositors. La seua discografia se centra en el repertori Llatinoamericà i Español, segell d'identitat de la formació, havent gravat per a Naxos, Rycy Productions Inc. Burbank-Califòrnia, SonArt Produccions, Fundació Autor SGAE i Verso. Va ser el primer grup espanyol seleccionat per a actuar en Classical Next, la fira de música clàssica més important d'Europa i ha sigut nominat als Premis Carles Santos de la música valenciana. Recentment ha estrenat la vídeo òpera de càmera La isla de la compositora Nuria Núñez Hierro, guanyadora de dos premis en els AMawards 2020, Best opera for young audiences i The people’s choice award. També cal destacar la seua col·laboració amb artistes convidats com Gérard Caussé (viola), Dávide Bandieri (clarinet), Isabel Monar (soprano), Daniel Binelli (bandoneó) i María Aranguren (pintora).

 

Videos

El jardín de las delicias, L. Brouwer. B3:Brouwer Trio María Aranguren live paint. Cambra al Palau

Espectacles

B3: Brouwer Trio

del 16 fins al 24 de de setembre de 2022 · Diverses sales

B3: Brouwer Trio

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info