Portada >  > Artistes > Grupo Cosmos 21
Grupo Cosmos 21

Grupo Cosmos 21

Grupo Cosmos 21

Grupo Cosmos 21

Grupo Cosmos 21

El Grup COSMOS 21 (www.grupocosmos21.com) es va presentar al públic el febrer de 1988 al Cercle de Belles Arts de Madrid, dins d'un cicle de joves compositors que patrocinava el CDMC. Des de llavors han participat al Festival Internacional d'Alacant, Festival Internacional de Santander, Aula d'reestrenos de la Fundació J.March, Festival de Tardor de Madrid, Festival d'Art Sacre, II Cicle de Música per Setmana Santa (Madrid), XI Festival internacional de M. Contemporània de Tres Cantos, Festival COMA, Institut internacional, Festival de Primavera (Segòvia), divendres Musicals CC Buenavista, Cicles de Música Contemporània de Màlaga, Granada i Àvila, Festival de Tardor (Auditori de Conca), Paral·lel Madrid (Cercle de Belles Arts), Nits d'Aielo, Temporada de concerts del CDMC, Jornades de Musica del Ferrol, I Jornades de Música Contemporània de la Universitat Autònoma, així com realitzen gires per Espanya, Japó i Itàlia i nombrosíssims concerts pedagògics. Entre les seues últimes actuacions destaquen el Concert Aniversari a l'Auditori Nacional de Madrid i el que els dediqués al CARS el CNDM, Monogràfics de LL.Barber (Fund.M.Botín de Santander i València), C.Galán (Madrid, Barcelona, València, Salamanca i Múrcia) i G. Fdez. Álvez (CDMC i U. de Valladolid), doble concert al CARS-sobre Tàpies-, actuació a la Residència d'Estudiants i la presentació de 6 CDs per Fund. Autor i Several Records pel seu 15è aniversari. Gira Americana de 2008 pel seu 20è aniversari i enregistrament d'un doble Dedé monogràfic per VERS. Pel seu 25è aniversari gires dins el XXVI Festival Int. De l'Havana i de Trieste (concerts a Cuba, Itàlia i Eslovènia) i estrena carpetes dissenyades per G. Torner. Participa en l'escenari en l'estrena de l'òpera a · Babel al Teatre de la Zarzuela. Estrena amb l'acompanyament de la ORCAM a l'Auditori Nacional el "Concerto grosso per al cosmos". Crea la Temporada "Músiques del Cosmos" amb cicles a Madrid, Múrcia, Còrdova, Salamanca, Conca i Sevilla. Donat l'interès dels seus programes han gravat pràcticament tot el seu repertori per a RNE, a més de 18 cedés.

Motivats pel treball rigorós i l'alta qualitat dels concerts del grup COSMOS 21, més de tres centenars de compositors espanyols i europeus li han dedicat i escrit expressament les seues obres.

Ha estat pioner a Europa en la consideració del concert com un espectacle integral en el qual es tinguessin en compte aspectes extra musicals com són el vestuari, moviment escènic, luminotècnia, a més de la preocupació pels concerts pedagògics i de dotar de forta càrrega comunicativa cada programa, prestant molta atenció a la maduració i presentació de les obres.
 
 

Videos

Grupo Cosmos 21

L'interès de Román per la naturalesa física del so queda plasmat en l'exploració de les diverses possibilitats tímbriques dels instruments en un entorn sonor de gran delicadesa: el silenci és, al mateix temps, el punt de partida i d'arribada, i el punt de referència durant el desenvolupament de l'obra. Luis Román: "Albariza" (estreno mundial) Grupo Cosmos 21. Carlos Galán, director Aula de (Re)estrenos: Compositores Sub-35 (III). http://www.march.es/musica/detalle.as... 8 d'octubre de 2014. Fundación Juan March, Madrid http://www.march.es/videos/index.aspx...

Espectacles

Grupo Cosmos 21 - Microcosmos al voltant de Llorenç Barber

03 de maig de 2019 · Sala García Navarro del Palau de la Música de València

Grupo Cosmos 21 - Microcosmos al voltant de Llorenç Barber

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info