Portada >  > artistes > CrossingLines Ensemble
CrossingLines Ensemble

CrossingLines Ensemble

CrossingLines Ensemble

El grup col·labora regularment amb el cicle de noves músiques Sampler Sèries de L'Auditori de Barcelona i ha actuat en alguns dels principals festivals de música contemporània (Huddersfield Contemporary Music Festival, Eclat Festival Stuttgart, Sounds of Stockholm, Aahrus, Festival Mixtur, MEMMIX, CNDM Madrid, Mostra Sonora Sueca, Cicle Vang de CentroCentro, entre altres). En aquests escenaris ha presentat més de 40 estrenes absolutes. El grup ha gravat per als segells Neu Rècords i Col Legno i ha col·laborat amb grups de gran renom com els Neue Vocalsolisten Stutgart, Ensemble Recherche i Ensemble Modern.

La seua particular plantilla instrumental, el plantejament artístic i la seua exhaustiva preparació dels programes converteixen a l'ensemble en un referent per a una nova generació dec readores. Compromesos també amb la divulgació de la nova música, CrossingLines realitza propostes didàctiques al voltant dels seus programes que acosten la seua proposta a tota mena de públic.

L'ensemble ha comptat amb el suport i reconeixement institucional de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i va ser el primer grup de música contemporània que va rebre les ajudes a la  línia de subvencions per a activitats de les orquestres prioritàries que és el suport més important que les institucions catalanes atorguen a una formació musical. A més, ha rebut el suport de l'Instituto de la Joventut (INJUVE) i de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens.

Durant les últimes temporades, CrossingLines ha sigut grup resident en la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona i actualment col·labora en forma de residència amb la Fundació Phonos, institució catalana pionera en l'àmbit de la música electroacústica i una de les més antigues del món en la matèria.
 

Espectacles

CrossingLines Ensemble

17 de de setembre de 2022 · Aula Magistral del Palau de Les Arts

CrossingLines Ensemble

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info