Portada >  > artistes > Florentin Ginot
Florentin Ginot_Foto: Marc Ginot

Florentin Ginot_Foto: Marc Ginot

Florentin Ginot

Membre de l'Ensemble Musikfabrik des de 2015, Florentin Ginot viu i treballa a París i Colònia. Després de graduar-se del Conservatoire National Supérieur de París, es va convertir en "Laureado" de la Fundació Banque Populaire i Mécénat Musical Société Générale. En 2015, va gravar el seu primer CD per a la col·lecció Young Soloists de la Fundació Meyer, amb un enfocament en la música antiga de Marin Marais.
Ara es dedica al repertori solista, i a la creació i invenció de formes escèniques.
En 2017 va fundar HowNow, una companyia que desenvolupa formes artístiques innovadores basades en la música moderna en formes escèniques, juntament amb la dansa contemporània, el teatre i el circ. El mateix any, el coreògraf Yoann Bourgeois li va encarregar la concepció musical de la Mécanique de l’Histoire, presentada en el Panthéon com a part de la temporada del Théâtre de la Ville-Paris.
En 2019, va iniciar dues col·laboracions amb els artistes electrònics Helge Sten (també conegut com Deathprod, Noruega) i Stefan Prins (Bèlgica/Alemanya), per a dos espectacles immersius i transdisciplinaris, The Waste Land i Situations.
En col·laborar estretament amb compositors com Georges Aperghis, György Kurtág, Rebecca Saunders o Helmut Lachenmann, inicia i estrena un nou repertori solista per al seu instrument. El seu programa Not Here va presentar una sèrie d'estrenes en 2018 a la Cologne Philharmonie, el Manifeste Festival-Ircam i la Biennale di Venezia.
Al mateix temps, interpreta repertori barroc i clàssic adaptant les Sonates i Partitas de JS Bach per a contrabaix piccolo, els Livres de Viole de Marin Marais o les Sonates per a violoncel de Beethoven.
Ha interpretat com a solista en la Berliner Philharmonie, Cologne Philharmonie, Cité de la Musique-Paris, Festival Présences-Radi France, Festival Musica, l’Auditori, Berliner Festspiele, Manifeste Festival-Ircam, Sacrum Profanum-Cracòvia, Ultima-Oslo, la Biennale di Venezia… Els seus projectes internacionals compten amb el suport del l'Institut Français.

Espectacles

Florentin Ginot

21 de de setembre de 2022 · Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts

Florentin Ginot

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info