Portada >  > Artistes > Fukio Saxophonquartett
Fukio Saxophonquartett - Martin Steinke

Fukio Saxophonquartett - Martin Steinke

Fukio Saxophonquartett

Considerat un dels grups més joves i amb més projecció a Europa. Des de la seua fundació el 2007, Fukio es dedica a l'exploració de la música de cambra per a quartet de saxòfons.

Fukio Ensemble actua en importants sales d'Alemanya, Regne Unit, Xina i Espanya així com en nombrosos festivals com el Hudersfield Contemporary Music Festival a Regne Unit, IMPULS a Àustria, Spitzentöne i Romanisches Sommerfestival a Colònia, Mallorca Saxophone Festival, Freunde Junge Musiker a Frankfurt i Düsseldorf, Festival Monteleón i Young Euro Classics a Berlin entre d'altres.

El quartet Fukio és becat per la fundació Werner Richard-Dr. Carl Dörken. Ha participat en concursos de música de cambra a nivell nacional i internacional, sent guardonats en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya, el Concurs Internacional Yamaha a Madrid, el Gianni Bergamo Classic Music Award de Lugano; la medalla d'or en el concurs UGDA de Luxembourg, el 1r premi al Felix Mendelssohn-Bartholdy Hochschulwettbewerb, el 1er premi en el Coop Music Awards a Milà, el 1er premi en el Karlsruher Wettbewerb für die Interpretation Neue Musik i el 1er premi en el 20è International Chamber Music Competition de Illzach.

En 2016 la WDR, Ars Produktion i la Förderer der Hochschule für Musik und Tanz Köln atorga a Fukio Ensemble el guardó al grup revelació "Taste the Best", sent premiat amb el total suport per a l'enregistrament del seu segon CD -Time in Motion- .

L'encàrrec de noves peces i la tasca pedagògica són dos pilars centrals en les activitats del quartet duent a terme workshops a la UEA (Universitat East Anglia) i el Encontro Galego do Saxofon.

Fukio està especialitzat amb un màster en música de cambra contemporània per la Hochschule für Musik und Tanz de Colònia a l'aula del Prof. David Smeyers i supervisats pel Quartet Casals. Han realitzat un programa d'estudis Erasmus de música de cambra al Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris amb el Prof. László Hadady.

Videos

Fukio Saxophonequartet

www.fukioquartet.com Aufnahme: St. Michael Kirche - Köln -4Augenblicke Production- Audio: David Fernando Sánchez Camera and Edition: Edwin Reinhard

Espectacles

Fukio Saxophonquartett

11 de maig de 2019 · Sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música de València

Fukio Saxophonquartett

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info