Portada >  > Artistes > Grup de metalls del Conservatori Superior de Música de Castelló

Grup de metalls del Conservatori Superior de Música de Castelló

El Grup de Metalls del Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló participa per primera vegada al Festival Ensems. Es tracta d'un projecte formatiu creat amb l'objectiu d'incentivar la interpretació de músiques per a formacions de cambra i ensemble de metalls entre les alumnes i alumnes del centre. A més, aquest projecte compta amb l'estrena d'una obra d'un alumne de composició del conservatori, concretament, J. Pascual Gassó Garcia.

En la passada edició del festival la Banda del Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló ja va participar al Festival Ensems interpretant obres de José Luis Escrivà, José Miguel Fayos Jordán, Miguel Ángel Berbis i l'alumne de composició Javier Costa Ciscar, sota la direcció de Juan Pablo Hellín, qui serà l'encarregat de dirigir enguany també al grup de metalls. 

Espectacles

Grup de metalls del Conservatori Superior de Música

04 de maig de 2019 · Sala García Navarro del Palau de la Música de València

Grup de metalls del Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info