Portada >  > artistes > Grup Mixtour
Grup Mixtour

Grup Mixtour

Grup Mixtour

"«Música contemporània» amb una programació oberta i eclèctica. Jo afegiria un adjectiu més: sorprenent.” - Josep Lluís Galiana, Llevant, 13 Juliol 2011

Col·lectiu fundat en 2011 per cinc músics de destacada trajectòria en l'àmbit de la creació musical sota una premissa principal: que l'excel·lència artística i el contacte directe amb el públic en el seu sentit més ampli no tenen per què ser dues actituds contraposades.
Apassionats per la música del nostre temps, volem establir un diàleg amb el públic a l'hora d'abordar l'anomenada "música contemporània", treballant un tipus de programació oberta i eclèctica.
Proposem una manera d'experimentar el concert clàssic mitjançant dues línies d'acció. Primer, desenvolupant una acurada posada en escena amb l'objectiu de trencar la barrera existent entre la creació contemporània i el públic. I segon, revitalitzant la dinàmica del concert amb una programació oberta a la combinació de diferents estètiques musicals.
Proposem un enfocament alternatiu del concert clàssic. Creiem que la música clàssica ha de ser per a tots els públics i més en concret, la música contemporània. No fem música per a un públic especialitzat, sinó que volem que siga atractiu per a tots. Presentem els nostres concerts de tal forma que el públic descobrisca una nova cara de la música contemporània i la gaudisca. 
Certament la música contemporània té un lloc privilegiat en la nostra programació. És la música d'ara, però ha de ser per a tots, i volem encarregar-nos que siga atractiva per a tots. convertir-se en un espectacle més, atractiu i interessant per a l'audiència.

Enfocament alternatiu
Projectes multidisciplinaris
Público més ampli
Fer atractiva la música contemporània
Espectacles esceno-musicals

Hem realitzat fins a la data els projectes multidisciplinaris Liszt Tour Aniversari, Toys & Tierkreis, Danse!, La voz de la Ballena, Cámara Sinfónica e “In Vain”” que han sigut calorosament acollits en festivals i estructures com a Teatres del Canal de Madrid, Festival ENSEMS, Universitat Politècnica de València o Museu de la Beneficència amb gran èxit de públic i crítica. Hem interpretat peces d'Adrián Borredà, Francisco Coll, Heera Kim, Carlo Ciceri, John Adams, George Crumb.
Grup Mixtour està format per músics  que pertanyen a les principals orquestres espanyoles com l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra de València, Orquestra de la Comunitat Valenciana i Orquestra de la Comunitat de Madrid entre altres. El grup està dirigit per Pablo Rus Broseta.  

Espectacles

Grup Mixtour

20 de de setembre de 2022 · Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts

Grup Mixtour

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info