Portada >  > artistes > Imaginari Ensemble
Imaginari Ensemble

Imaginari Ensemble

Carles Salvador

Carles Salvador

Víctor Trescolí

Víctor Trescolí

David Merseguer

David Merseguer

Miquel Ausina

Miquel Ausina

Imaginari Ensemble

Imaginari Ensemble naix de la convergència de quatre músics valencians (Víctor Trescolí i Miquel Ausina, pianistes, David Merseguer i Carles Salvador, percussionistes) units per l'interès en la literatura musical més recent, amb la finalitat d'explorar els nous llenguatges i paisatges sonors de la música del nostre temps.

Tots ells amb trajectòries diferents, després d'haver coincidit en diverses ocasions sobre l'escenari, Grup Mixtour, Riot Ensemble, Amores, decideixen consolidar-se en 2017 com a formació. Amb dos compositors entre els músics, l'ambició d'aquest ensemble passa per investigar les possibilitats que atorga la unió del piano i la percussió, ja sigui a través del seu repertori ja escrit o de noves creacions.

Videos

Imaginari Ensemble

Imaginari Ensemble - Different Trains Steve Reich / Quartet (2013) (Spanish Premiere) George Crumb / Makrokosmos III, Music for a summer evening (1974) Victor Trescolí & Miquel Ausina: Pianos David Merseguer & Carles Salvador: Percussions Gema Iglesias: Video

Espectacles

Imaginari Ensemble - Reich / Crumb project

05 de de maig de 2019 · Sala García Navarro del Palau de la Música de València

Imaginari Ensemble - Reich / Crumb project

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info