Portada >  > artistes > Luis Azcona
Luis Azcona

Luis Azcona

Luis Azcona

Luis Azcona és un percussionista i creador contemporani de Saragossa actualment residint a Berna, Suïssa. Està especialitzat en Arts Sonores i Música de Cambra, encara que la seua carrera com a solista acumula premis, reconeixements de nombroses fundacions (Lyra, Hirschmann) així com concerts, xarrades i classes magistrals.

Alumne de Brian Archinal en HKB, Luis basa el seu treball en l'exploració entre la poesia,la sociologia i la política. El seu univers estètic se situa entre el soroll, la post-percussió, l'enfocament històric de la música contemporània i una visió experimental de l'experiència artística.

Ha col·laborat estretament amb compositors com Alberto Bernal, Wojtek Blecharz, Yiran Zhao, Michael Maierhof, Yesid Fonseca o Arturo Corrales, detallant les seues peces i realitzant enregistraments d'estudi de diverses d'elles. També ha estrenat obres de Voro García, Marina Picaporte, Ch. Spitzenstaetter, Wataru Mukai, Gemma Ragués o David Julián Carrillo. Durant el 2021, estrenarà obres de A. Bernal, Helena Cánovas, Luciana Peyceré, Eduardo Valiente, Luciano Azzigotti...

En 2021 ha sigut admés en les acadèmies d'Ensemble Modern (IEMA) i Ensemble Intercontemporain (Ulysses Ensemble), i actuat entre Juny i Setembre en Festivals com Mixtur 2021, Manifeste Paris, Royaumont, Ensems Festival, etc.

Ha sigut dirigit per directors com Peter Rundel, Nacho de Pau, Peter Eötvos o Fabián Panicello, i ha col·laborat amb conjunts com Schallfeld Ensemble, Synergein Project, Nou Contemporani, NEKO3, Schokwave Ensemble o Acadèmia per a la Nova Música. Forma part del col·lectiu de nova creació Quart de To.

Espectacles

Luis Azcona

del 17 fins al 18 de de setembre de 2022 · Diverses sales

Luis Azcona

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info