Portada >  > Artistes > Martí Guillem, Tomomi Adachi, Matt Pogo
Mat Pogo

Mat Pogo

Martí Guillem

Martí Guillem

Tomomi Adachi

Tomomi Adachi

Martí Guillem, Tomomi Adachi, Matt Pogo

Tomomi Adachi

Tomomi Adachi és una artista intèrpret o executant, compositor, poeta sonor, creador d'instruments i artista visual. Conegut pel seu estil versàtil, ha interpretat les seues pròpies peces de veu i electrònica, poesia sonora, música improvisada i música contemporània, també ha presentat composicions site-specific, composicions per a conjunts clàssics, peces de cor per a músics sense formació i peces de poesia escultòrica a tot el món incloent el Museu Hamburger Bahnhof, Tate Modern, Maerzmusik, Centre Pompidou, Poesiefestival Berlin i Walker Art Center.

Ha treballat amb una àmplia gamma de materials; interfícies físiques i instruments físics de creació pròpia, ones cerebrals, satèl·lits artificials, textos de twitter i fins i tot fenòmens paranormals. Ha actuat amb nombrosos músics com Jaap Blonk, Nicolas Collins, Jennifer Walshe, Takashi Yuji, Carl Stone, Annette Krebs, Ute Wassermann, Sakata Akira, Ichiyanagi Toshi, Zbigniew Karkowski i Otomo Yoshihide. Com a únic intèrpret japonès de poesia sonora, va interpretar "Ursonate" de Kurt Schwitters com a estrena al Japó el 1996. Els seus discos inclouen álbumnes en solitari amb Tzadik, Fontec, Omegapoint i Naya records. Va ser convidat al Programa d'Artistes a Berlín del DAAD per a 2012. Més informació a http://www.adachitomomi.com

Matt Pogo

Nascut a Roma és un vocalista i artista gràfic que ara resideix a Berlín.
Va començar les seues activitats musicals a mitjans dels 80 com a cantant en diverses bandes de rock'n'roll de forma lliure com Dum Dum Power, Electric Citizens, Box of Surprises, I Tifoni, Feten7 i Minga. El 1990 va ser un dels membres fundadors del col·lectiu multimèdia Burp Enterprise originalment establert a Florència. Encara en plena activitat, el col·lectiu es va expandir internacionalment desenvolupant un segell musical i una editorial anomenada Burp Publications, responsable d'alguns dels projectes més aclamats per la crítica de l'desprotegit underground italià.

Més enllà de la seua trajectòria com a compositor espontani, Mat Pogo va mudar del rock experimental d'avantguarda a material més abstracte, i el 1995, juntament amb la percussionista / DJ Roberta WJM Andreucci i l'intèrpret d'instruments de vent Edoardo Ricci, va fundar Jealousy Party. Encara en activitat, JP és una de les unitats musicals més avançades d'Itàlia, que combina música personal, improvisació, música d'avantguarda, soroll i error music.

La seua posada en escena com a solista compta amb la seua veu, un micròfon i alguns dispositius electrònics. Va desenvolupar el seu propi llenguatge com a vocalista utilitzant la seua experiència com a cantant de rock, improvisador i artista de ràdio on la música, els sons, els elements anecdòtics i narratius es fusionen constantment. Rares erupcions vocals processades, crits intensos, paraules ocasionals, sorolls de cavitats bucals i textures electròniques que es fonen d'una manera molt expressiva i, sovint, amb un delicat sentit de l'humor.

Entre d'altres ha actuat amb Jacopo Andreini, Paolo Cantù, Renato Cordovani, Carlo Actis Dato, John Dieterich, Francesco Donnini, Bruno Dorella, Luc Ex, August Forti, Gi Gasparin, Gianni Gebbia, Stefano Giust, Xabier Iriondo, Roy Paci, Claudio Parodi , Jean Hervé Peron, el Txad Popple, Ed Rodriguez, Michael Renkel, Eugenio Sanna, i Nicolas Wiese. I va col·laborar amb projectes de teatre / dansa amb la companyia italiana Kinkaleri i la coreògrafa holandesa Giulia Mureddu.

Més informació a: http://www.burpenterprise.com/burp/

Martí Guillem

Artista heterodox, que manipula dispositius electrònics, sons, imatges, vídeos, accions i objectes, que sovint es tornen inusuals, únics. Improvisació, experimentació i bricolatge (fes-ho tu mateix), es combinen, de manera irreverent, però reflexiva, sobretot en propostes efímeres. Es caracteritza per un llenguatge fresc i canviant que reflecteix els hàbits socials i la relació entre la creativitat i la vida quotidiana. Ha col·laborat amb molts artistes, com ara ballarins, artistes visuals i performers, actuant també fent música i so improvisats amb diferents grups i músics.

Els seus treballs en solitari se centren en la seua constant expansió i aprenentatge.
Martí sembla convençut que "el misteri" està davant nostre, i se'ns mostra. Els seus descobriments creatius ens diuen d'alguna manera que 'podem començar des d'aquí una cosa que ens portarà molt lluny. "Quan vol és un irreverent educat i / o fa coses belles i / o et mostra la bellesa del que altres diuen 'lleig'. El plaer que experimenta es percep i se sent gairebé com un acte de generositat que et convida a assistir-hi. Martí és un d'aquells artistes que en el seu enfocament artístic és gran part del missatge. Ell és la sorpresa "(text de Alvaro Pichó).

Durant els últims anys Martí ha tocat i realitzat més de 100 concerts-performatius amb els seus diferents projectes arreu d'Europa, en ciutats com Viena, Roma,
Oslo, París, Barcelona, ​​València, Madrid, Berlín, Leipzig, Estocolm, Istanbul, Varsòvia, Praga etc. Més informació a marti-net.blogspot.com

Videos

Martí Guillem

TON-DOSE by MARTÍ 10 november 2016 at Loophole Berlin marti-net.blogspot.com video recorded by Jara Lopez

Espectacles

Martí Guillem, Tomomi Adachi i Matt Pogo

03 de maig de 2019 · Sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música de València

Martí Guillem, Tomomi Adachi i Matt Pogo

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info