Portada >  > Artistes > Masterclass Solo Voices
Amb la col·laboració de la Fundació SGAE

Amb la col·laboració de la Fundació SGAE

06 de maig de 2019

Masterclass Solo Voices

Solo Voices

Classe magistral de composició de Solo Voices dirigida a estudiants i professorat de música i oberta al públic. Entrada gratuïta, fins completar aforament.
El 2008 quatre cantants (dues dones i dos homes) es van unir per formar el conjunt SoloVoices, el repertori es concentra principalment en la música contemporània. Els quatre músics comparteixen una afinitat i una gran quantitat d'experiència en la interpretació de música contemporània.

SoloVoices presenta literatura avançada i estrenes d'obres per a veus solistes, incorporant instruments, mitjans visuals, conceptes escènics, electrònica i confrontant a les més recents creacions musicals amb la música vocal més antiga. SoloVoices desenvolupa els seus propis projectes, col·labora amb compositors i realitza encàrrecs de composició.

En col·laboració amb Marc Garcia Vitoria i el ICST (Institut de Música d'Ordinador i Tecnologia de So, Universitat de les Arts de Zuric (ZHdK), el Prof. Germán Toro-Pérez), SoloVoices es dedica a la interpretació de treballs per a veus i electrònica que van ser composts entre 1980 i 2000.

Programació

06/05/2019  10:00hConservatori Superior de Música de València Joaquín RodrigoTrobades de Composició

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info