Portada >  > Artistes > Núria Andorrà
Núria Andorra

Núria Andorra

Núria Andorrà


Núria Andorrà, percussionista i improvisadora.
Va obtenir el Títol superior de percussió a l’Esmuc i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe, becada per l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Educación. Finalitzats aquests estudis, realitza el Màster en Música Contemporània a la mateixa universitat amb els professors I. Nakamura, J. Brener i Thomas Höffs.
Actualment realitza els seus estudis de doctorat sobre “la improvisació lliure en la música contemporània”.
Ha sigut artista resident a l’Ateneu Barcelonès i a l’Antic teatrei a la fundació Phonos. Actualment és la directora artística d’Improject, ensemble resident a l’ESMUC.
Ha improvisat amb: Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Susana Santos.Ha treballat amb amb el compositor Carles Santos ”Piturrino fa de Music” i “Patetisme il·lustrat”. Amb Hèctor Parra a “Frec 3”. Amb Oliver Rappoport a “Leviatán”
Com a docent ha treballat coma a professora d’improvisació a l’ESMUC.També ha sigut professora de percussió clàssica i contemporània al Conservatori de la diputació de Tarragona i al Conservatori del Liceu.

Espectacles

Núria Andorrà - Sol@

10 de maig de 2019 · Sala García Navarro del Palau de la Música de València

Núria Andorrà - Sol@

Masterclass Núria Andorrà

09 de maig de 2019 · Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo

Masterclass Núria Andorrà

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info