Portada >  > artistes > Proxima Centauri y E-MEX
Proxima Centauri-Credit Frederic Desmesure

Proxima Centauri-Credit Frederic Desmesure

Proxima Centauri y E-MEX

Pròxima Centauri és un ensmble musical que transforma els codis de la música de cambra en particular amb la integració de l'electroacústica com a membre de ple dret en el conjunt. Fa ja més de vint anys que Pròxima Centauri col·labora amb nombrosos artistes, altres músics; intèrprets o improvisadors, però també ballarins o artistes plàstics. Així és que l'ensemble té un enfocament artístic pluridisciplinari, combinant creació musical i arts visuals.

Sota la direcció artística de Marie-Bernadette Charrier, l'ensemble practica una política activa d'encàrrecs i crea nombroses obres de compositors d'aquest segle mentre també interpreta grans mestres del segle XX. Pròxima Centauri abasta totes les dimensions de la creació, des de la investigació en la fabricació d'instruments contemporanis fins a la transmissió dels seus coneixements a joves intèrprets.

Malgrat estar radicat a Bordeus des del seu principi, té un àmbit que va més enllà de la Nouvelle-Aquitaine i allèn de la fronteres de França. De fama internacional, l'ensemble està convidat en molts festivals i fa gires a Europa, Amèrica, Àsia i Oceania.


 

Espectacles

Proxima Centaruri i E-MEX

18 de de setembre de 2022 · Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts

Proxima Centaruri i E-MEX

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info