Portada >  > artistes > United instruments of Lucilin
Hoeren-berio-c-Sebastien-Grebille-HR

Hoeren-berio-c-Sebastien-Grebille-HR

United instruments of Lucilin

Únic conjunt de música de cambra especialitzat en música contemporània de Luxemburg. Va ser fundat el 1999 i es dedica exclusivament a promoure i encarregar obres dels segles XX i XXI. Així, han interpretat obres de James Dillon, Fatima Fonte, Giulia Lorusso, Philippe Manoury o Sonja Mutic. Les actuacions inclouen una gran varietat de formats: des dels concerts “tradicionals” fins a produccions de teatre musical, projectes infantils, sessions d'improvisació i debats amb compositors. La formació col·labora amb el Grand Théâtre de Luxembourg en la posada en escena de projectes contemporanis d'òpera i teatre musical. Entre les seues estrenes s'inclouen el monodrama de Toshio Hosokawa El corb amb Charlotte Hellekant, el «thinkspiel» de Philippe Manoury Kein Licht amb posada en escena de Nicolas Stemann; i l'òpera Els mil dorments d'Adam Maor.

Espectacles

United Instruments of Lucilin

25 de de setembre de 2022 · Teatre Martín i Soler del Palau de Les Arts

United Instruments of Lucilin

Entrades

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info