Portada >  > Programació > Aureliano Cattaneo
Aureliano Cattaneo

Aureliano Cattaneo

Aureliano Cattaneo

Aureliano Cattaneo, nascut a Itàlia el 1974, ha estudiat piano i composició a Piacenza ia Milà. Ha assistit a cursos de perfeccionament amb Gérard Grisey i Mauricio Sotelo. Guardonat amb diferents premis, el 2003 ha guanyat el "Comitè de Lecture de l'IRCAM / Ensemble InterContemporain". El 2005 ha estat elegit com "stipendiat" per la "Akademie der Künste" de Berlin i ha estat compositor resident de l'Ensemble 2e2m de Paris en la temporada 2006/07. Se li ha atorgat el prestigiós Förderpreis del Musikpreis Salzburg 2013.

La seua música s'interpreta regularment en importants festivals: Donaueschinger Musik Tage, Wittener Tage für neue Kammermusik, Münchener Biennale, Salzburg Biennale, Festival Musica Strasbourg, Wien Modern, Biennal de Venècia, Milano Musica, MärzMusik Berlin, BR Música Viva München, Warsaw Autumn, per conjunts i orquestres quals SWR Sinfonie Orchester, Konzerthaus Orchester Berlin, Orchestra Sinfonica della Rai, Klangforum Wien, Ensemble Intercontemporain, Ensemble MusikFabrik, Quatuor Diotima, Ensemble Contrechamps, Trio Accanto, Les Percussions de Strasbourg, Schola Heidelberg, MDI ensemble, Espai Sonor, dirigits per Emilio Pomarico, Francois-Xavier Roth, Sylvain Cambreling, Susanna Mällki, Stefan Asbury, Johannes Kalitzke, Michael Wendeberg, Enno Poppe, Lucas Vis, Beat Furrer, Lothar Zagrosek, Voro Garcia.

Ha col·laborat amb el poeta Edoardo Sanguineti amb el que ha escrit l'òpera de cambra "la philosophie dans le Labyrinthe" que es va estrenar el 2006 a la "10. Münchener Biennale ". El 2013 el Klangforum Wien ha estrenat al Konzerthuas de Viena "parole di settembre", cicle vocal en 3 parts amb textos de Sanguineti sobre quadres d'Andrea Mantegna.

Espectacles

Masterclass Aureliano Cattaneo

07 de maig de 2019 · Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo

Masterclass Aureliano Cattaneo

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info