Portada >  > programació > Party Studies
Party Studies_Ensems 2022

Party Studies_Ensems 2022

del 15 fins al 17 de de setembre de 2022

Party Studies

Biografies

Party Studies es concep com un marc per a indagar la festa com a expressió dinàmica i complexa. La festa es planteja com un escenari experimental de convivència en el qual la festa, la música, el deliri, l'hospitalitat, l'agressivitat i l'embriaguesa s'erigeixen com a principis definitoris. Com a tal, la festa marca instàncies de pas, fugida, vinculació i fallada, passant del ritual social i el banquet cerimonial a la ruptura celebratòria; de les reunions a petita escala a les raves a gran escala, de les noces als aniversaris, dels apartaments als territoris perifèrics, les festes defineixen la socialitat com a transformativa i transitòria. Seguint la dinàmica expressiva de la festa, Party Studies es desenvolupa com una sèrie de publicacions, tallers i esdeveniments.

El punt central de la sèrie és la consideració de la festa com una construcció fonamentalment relacional que possibilita i alhora tibant les formes de sociabilitat, on l'hospitalitat i l'inhòspit, el dolor i el plaer s'entrecreuen. En aquest sentit, el món comú que és una festa és igualment excessiu, tendint a la ruptura, fins i tot a la violència, i al saldo fet relíquia de l'endemà. Definint un espai d'afinitat, la festa s'excedeix igualment, donant pas a una intensitat eròtica on la relacionalitat es mou cap a estats de deliri. La festa emergeix com un espai crític i creatiu de reelaboració dels ordres del cos, i es considera en el seu extrem, que alimenta un moviment on la bona societat es posa en espera i la presentació del jo es desordena.

Party Studies dj session, festa inaugural del Festival Ensems.
Amb DJ Tekiero (Cantaditas poky), Diego Navarro (Hard Trance) i DJ Cute Aggression (Hardcore)

Workshop amb Brandon LaBelle a Spook Multiespacio.
(Punt de trobada, eixida bus, seu del Institut Valencià de Cultura en plaça Viriat)

Ponències de Mauro Benavidez, Andrea González Garrán i Pol Esteve Castelló a  Spook Multiespacio. (Punt de trobada, eixida bus, seu de l'Institut Valencià de Cultura en plaça Viriat)

Aquestes activitats requereixen d'inscripció prèvia emplenant el següent formulari: https://forms.gle/dkocXCMmzTLY45eX7

Programació

15/09/2022  21:00hÁgora del dissenyConcerts
De 21.00h a 0.00h. Festa inaugural d'ENSEMS 2022
16/09/2022  18:00hSpook MultiespacioConcerts
Workshop. De 18.00h a 20.30h. Eixida en autobús a les 17h des de la seu de l'Institut Valencià de Cultura en Plaça Viriat (València). Requereix inscripció prèvia.
17/09/2022  18:00hSpook MultiespacioConcerts
Ponències.De 18.00h a 20.30h a Spook Multiespacio. Eixida en autobús a les 17h des de la seu de l'Institut Valencià de Cultura en Plaça Viriat (València). Requereix inscripció prèvia.

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info