Portada >  > Programació > Schola Heidelberg
Schola Heidelberg - Thilo Ross

Schola Heidelberg - Thilo Ross

Schola Heidelberg

Virtuosisme unit a la versatilitat. Tant individual com col·lectivament, els solistes vocals de SCHOLA HEIDELBERG es troben igualment com a casa amb estils i tècniques vocals molt diferents, fins a la intonació microtonal i el soroll vocal i respiratori. Bajo l'adreça artística del seu fundador, Walter Nußbaum, les obres dels segles XVI / XVII i XX / XXI es troben de front, sovint amb resultats sorprenents. Una nova cultura interpretativa es materialitza a partir d'una preocupació intensa pel rendiment històricament informat i la música contemporània. L'extens repertori del conjunt és el fruit d'una estreta col·laboració amb els principals compositors actuals. Destaquen les comissions per nous treballs derivats de projectes com Heimathen i Prinzhorn.

SCHOLA HEIDELBERG es presenta a la seva ciutat natal, a tota Alemanya i en festivals internacionals com el Festival de Salzburg, la Música de Milà, el Festival de Lucerna, la Biennal de Venècia, la Biennal de Salzburg i el Festival d'Automat a París.

La Schola té associacions cooperatives amb l'Ensemble Modern, la WDR Orquestra Simfònica de Colònia, l'Orquestra Simfònica de la SWR, l'Orquestra Simfònica de Bamberg, la Deutsche Radio Philharmonie i la Gürzenich Orchestra.

Les gravacions de composicions vocals dels segles 20 i 21 de SCHOLA HEIDELBERG han rebut diversos premis internacionals.

Videos

Schola Heidelberg

Provided to YouTube by NAXOS of America Les chants de l'amour: I. — · Schola Heidelberg Gérard Grisey: Le temps et l'écume & Les chants de l'amour ℗ 2008 Kairos Released on: 2008-07-01 Choir: Schola Heidelberg Conductor: Walter Nußbaum Composer: Gérard Grisey Auto-generated by YouTube.

Espectacles

Schola Heidelberg

07 de maig de 2019 · Sala García Navarro del Palau de la Música de València

Schola Heidelberg

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info