Portada >  > Programació > Trío Feedback

Trío Feedback

Esteban Algora, acordió
Ricard Capellino, saxofons
Dario Calderone, contrabaix

Creat el 2014, el trio Feedback és una formació singular que reuneix músics amb una dilatada trajectòria interpretativa en l'àmbit de la música contemporània.

De geometria variable, sorgeix sent conscient de les seves possibilitats texturals i tímbriques amb la intenció de desenvolupar-les mitjançant la interacció amb joves talents, compositors consolidats o creacions artístiques que interaccionen amb l'electrònica, la dansa, l'escenografia o les noves tecnologies. Feedback persegueix una coherència temàtica i estètica en cadascuna de les seves propostes artístiques.

El trio ha realitzat concerts en diferents sales i festivals, entre d'altres: Ensems 2017 (València), Festival MUTE-Encuentros (Toledo), XII Cico de Música Contemporánea del Centro José Guerrero (Granada), XIX Festival Internacional de Música Contemporánea (Còrdova) , Ciclo de Música Contemporánea CIMUCC'16 (Sevilla), Festival Somelgrup-Fundació SGAE (València), XIV Mostra Sonora de Sueca, Festival Barcelona Modern, VII Rafel Festival, etc.

Els components de Feedback han realitzat enregistraments per a R.N.E. (Ràdio Clàssica), R.T.H.K. (Ràdio 4 de Hong Kong), Urbana Films, Canal Satélite ECO-TELEVISA (Mèxic), TVE (La 2), Canal Satélite Digital (Canal Estil), Nuova TV Sarda i Videolina, Ràdio Televisao Portuguesa, Ràdio 1 de Finlàndia, etc així com per als segells discogràfics Wergo, Orlando, Vers, Unsounds, Columna Música, Naxos, Enixe Record, PM. Produccions, Several Records, Another Timbre i Stradivarius.

El seu compromís amb la música de nova creació els ha portat a estrenar obres d'autors com José Manuel López López, José María Sánchez-Verdú, Voro García, Helga Arias Parra, Daniela Terranova, Marisa Acuña, José Miguel Fayos Jordán, Vicent Gómez, Mirtru Escalona, ​​Óscar Escudero, Joan Arroyo.

Les seues pròximes col·laboracions inclouen a compositors com Ramón Lazkano, Àngela Gómez, Elena Mendoza, Yasuko Yamaguchi, Abel Paül i Núria Giménez Comas, entre d'altres.

Espectacles

Trío Feedback

del 18 fins al 19 de setembre de 2020 · Diverses sales

Trío Feedback

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info