Container Ensemble Ensems 2019

Container Ensemble Ensems 2019

26 de juny de 2020

Resultat convocatòria Taller Ensems de Creació Sonora

L’Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la tercera edició del Taller de creació sonora Ensems per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 42ª edició del Festival Ensems. 
 
Les peces seleccionades seran treballades per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i per l’Ensemble Recherche dins de la programació de la 42ª edició del Festival Ensems de València.

Després de l'avaluació de la comissió de valoració conformada per Ramon Lazkano i José Luis Estellés, els participants de l'Taller Ensems de Creació Sonora d'aquest any que treballaran, durant els dies 18 i 19 de setembre, amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana en la 42a edició de festival són Claudia Cañamero, Pablo Peula i Hugo Gómez-Chao, elegits d'entre un total de 15 candidatures presentades en aquesta modalitat.

Per la seua banda els músics de l'Ensemble Recherche han escollit, entre un total de 20 candidatures, les obres de Joan Gómez, Alexander Frank García i Bernat Pont, per ser treballades al taller que tindrà lloc el proper 21 de setembre.

Moltes gràcies a totes les persones inscrites i enhorabona a les candidatures escollides.

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info