Portada >  > Trobades de composició > PERIPÈCIA Una exposició de partitures de Llorenç Barber
Llorenç Barber

Llorenç Barber

03 de maig de 2019

PERIPÈCIA Una exposició de partitures de Llorenç Barber

Llorenç Barber

És el filòsof Roland Barthes qui ens parla de la multitud informacional, és a dir de la multiplicitat de trucades a la nostra atenció per sobreviure en aquest mar de senyals. I amb això cal comptar per destriar el "gruix dels signes".
Fuencísla Francés, comisaria

Per a un músic no n'hi ha prou avui amb el solfeig i el pentagrama. Des de fa mes de 100 anys, la música va sortir de tota pauta, i via agnició i desenllaç apel·la a aquest 'espessor' i les seues confluències per assenyalar els canvis, crides, trastocs i episodis inusitats alguns o tots ells ens canten un canvi de sort que se'ns pot o no presentar en un esdeveniment que només per mandra continuem anomenant música o concert.

I d'això va aquesta exposició de partitures visives, va d'apel·lar a reconeixements que ens proporcionen unes dades, (gargots o dibuixos) bé laterals i múltiples, però l’”espessor” del qual ens ajude a construir-nos canvis de sort que ens desvetllen i ens posen en el compromís d'inflexions imprevistes i potser sobtades i ens facen sentir, per indicis, en polifonia singular i desenllaç inopinat.

Programació

03/05/2019  18:30hSala Lucrecia Bori del Palau de la Musica de ValènciaActivitats '19

Coorganitza

Col·labora

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info