Portada >  > Trobades de composició > Stefan Prins

Stefan Prins

En el seu treball de composició, Prins busca criticar la convenció rebuda, trencar el marc del que és habitual i eliminar els axiomes estètics. Imagina una forma d'art musical més enllà dels confins segurs de l' "escena", en la qual s'ha perdut la connexió amb el discurs cultural més ampli. Una condició prèvia fonamental per fer una nova música amb futur és el paper de l'observador conscient i crític, que està preparat per explotar les tecnologies i els mecanismes dels mitjans prefabricats amb vistes a les seues possibilitats per a la nova música. - Stefan Prins fa honor a aquesta crida. (Michael Rebhahn, 2012)

Després de graduar-se com a enginyer, Stefan Prins (Bèlgica, 1979) va començar a estudiar piano i composició a temps complet en el Reial Conservatori Flamenc d'Anvers, Bèlgica, on va obtenir el seu Mestratge en Composició amb Luc Van Hove magna cum laude. Alhora, va estudiar "Tecnologia en la música" al Reial Conservatori de Brussel·les amb Peter Swinnen, "Sonologia" al Reial Conservatori de l'Haia (2004-2005; Països Baixos), "Filosofia de la cultura" i "Filosofia de la tecnologia "a la Universitat d'Anvers. Al maig de 2017, Stefan va obtenir un doctorat en composició a la Universitat de Harvard (Cambridge, Massachusetts) sota la direcció de Chaya Czernowin.

Espectacles

Masterclass Stefan Prins

07 de maig de 2019 · Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo

Masterclass Stefan Prins

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Ensems

Tel. +34 961 206 515
ensems@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Ensems

Utilitzeu l'etiqueta #Ensems per comentar i compartir a les xarxes socials les vostres experiències, impressions i sensacions als concerts del festival!

Ens trobem als concerts!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info